Ook voor uitdagende groepslessen in Leeuwarden ga je naar Legends!

Bij Legends trainen we in groepjes van maximaal 8 personen. Small Group Training zoals ´t hoort, vinden wij. Waarom? Omdat wij vinden dat iedereen aandacht verdient. Of je nu al jaren sport of voor het eerst de stap zet. Wij begeleiden je graag.

Onze gym oogt misschien wel heel luxe, maar is nét zo persoonlijk. Na een training kletsen we altijd graag even bij. Onder het genot van een shake of bakje koffie. Die krijg je ‘r gewoon bij. Net als een handdoek trouwens.

Onze small group trainingen:

KICKBOKS(ZAK)TRAINING

Werken aan een ijzersterke conditie? Tijdens onze bokszaktrainingen kun jij heerlijk je hoofd leegmaken. Onder professionele begeleiding krijg je niet alleen de techniek onder de knie, maar ook een topconditie! Geschikt voor jong en oud, beginners én gevorderden.

LEGENDARY LANE

Ook onze legendary lane trainingen zijn perfect voor jou wanneer je snel fit wilt worden.

Met deze lekkere high intensity interval training – ook wel bekend als HIT-training – werk je je lekker in het zweet en verlaat je de gym voldaan! Kies voor cardio of power!

BOOTYBUILDING

Deze les is speciaal gericht op het ontwikkelen van mooie en sterke billen. Denk aan squats, hip thrust en deadlifts!

Of je je billen in shape wilt krijgen óf houden: bootybuilding lessen zijn voor iedereen een waardevolle work-out. 

Gewoon, gratis uitproberen?

Wij willen dat je bij ons traint omdat je je goed voelt in onze gym en met onze trainers. Dat kun je op geen andere manier beoordelen dan tijdens een GRATIS proefsessie. Vul het formulier in en kom Legends vrijblijvend ervaren.

Happy Legends

Allereerst een ontzettend mooie gym van hele fijne mensen. Waar ik binnen kwam voor de goede sportmassages ben ik ondertussen ook aan het boksen geslagen. Fijne, duidelijke uitleg en er wordt echt de tijd genomen met een heel persoonlijke aanpak.

– Sylke

Prachtige gym! Alles tot in de puntjes verzorgd; van goede sanitaire voorzieningen tot relaxation na de training. Goede individuele begeleiding, diversiteit in groepslessen en een goede sfeer. Wil je in een high-end gym werken aan jezelf dan zit je hier goed.

– Erik

Er is altijd iemand die even bij je incheckt of je hulp kan gebruiken. Ook als je al bekend bent met fitness. Iedereen wordt gemotiveerd om alles eruit te halen, maar dan binnen een fijne en informele omgeving. En niet te vergeten: de lekkerste pistache shakes na het trainen!

– Sofie