Small group trainingen

Bij Legends trainen we in groepjes van maximaal 8 personen. Small Group Training zoals ´t hoort, vinden wij. Waarom? Omdat wij vinden dat iedereen aandacht verdient. Of je nu al jaren sport of voor het eerst de stap zet. Wij begeleiden je graag.

Onze gym oogt misschien wel heel luxe, maar is nét zo persoonlijk. Na een training kletsen we altijd graag even bij. Onder het genot van een shake of bakje koffie. Die krijg je 'r gewoon bij. Net als een handdoek trouwens. 

Onze groepslessen

(Kick)bokszaktraining

Werken aan een ijzersterke conditie? Tijdens onze bokszaktrainingen kun jij heerlijk je hoofd leegmaken. Onder professionele begeleiding krijg je niet alleen de techniek onder de knie, maar ook een topconditie! Geschikt voor jong en oud, beginners én gevorderden.

Kickboksen

Net als bij onze bokszaktrainingen werk je bij de kickbokslessen aan je conditie. Tijdens deze lessen spar je met de trainer én mede-sporters. Volop actie en snel reageren zorgen ervoor dat jij tot het uiterste gaat. De combinatie met goede begeleiding maakt het leuk én leerzaam.

Legendary lane

Ook onze legendary lane trainingen zijn perfect voor jou wanneer je aan je conditie wilt werken. Met deze lekkere high intensity interval training - ook wel bekend als HIT-training -  werk je je lekker in het zweet en verlaat je de gym voldaan! Als een echte legend.

Bootybuilding

Deze les is speciaal gericht op het ontwikkelen van mooie en sterke billen. Denk aan squats, hip thrust en deadlifts! Of je je billen in shape wilt krijgen óf houden: bootybuilding lessen zijn voor iedereen een waardevolle work-out. 

Gemoedelijke sfeer, mooie locatie met uitstekende faciliteiten en professionele begeleiding waarbij techniek een belangrijke rol speelt.

Groot pluspunt zijn de kleine groepen (max. 6 personen).

Peter Hoving
17 nov. 2019

Ik sport vanaf november 2018 bij Legends Leeuwarden en ben erg tevreden. Ik krijg een goede en deskundige begeleiding van mijn trainer Hart Jan, ook m.b.t. voeding en gewicht. Daarnaast is het ook gewoon nog eens gezellig en een prettige sfeer. Ik kom er graag en voel me fit.

Alfred wijgman
25 nov. 2020

Zeer goede en professionele sportschool met de juiste individuele begeleiding.

A. Douma
1 sept. 2022

Sporten met plezier:

de leukste groepslessen in Leeuwarden

Plan nu een GRATIS proefles en kies zelf welke les (of lessen) jij wilt uitproberen! Vul het formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

>