Fit

strak

sterk

Gezond

Wij helpen jou in je beste shape te komen

Wij helpen jou om in je beste shape te komen. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Zodat jij een voorbeeld kunt zijn. Meer uit je leven kunt halen. Voor jezelf, je gezin en wie dan ook. 

In onze toffe gym in Leeuwarden halen we het maximale uit je. Verantwoord en met een lach. Want anders is het niet vol te houden. 

Onze personal trainers zorgen voor uitdagende trainingen en staan klaar om je te helpen. Stel je doel en ga. Become ook een Legend! 

De Legends

Janine

Jorne

Gwenaelle

Hart-Jan

Lisa

Gianna

Waarom we doen wat we doen

Legends bestaat al sinds 1 januari 2017 en is opgericht door Gianna en Hart-Jan. Na zelf vele jaren fanatiek te hebben gesport en werkzaam in de fitness kwamen we op het idee om onze eigen studio op te starten. 

Als fanatieke sporters hadden we zelf altijd veel plezier in het trainen en koste het ons ook geen moeite om onszelf naar de gym te slepen. 

Toen we in de fitness kwamen te werken zagen we echter ook een andere kant. Veel mensen hadden er helemaal geen plezier in en hadden veel moeite om regelmatig te sporten. Laat staan hun doelen te behalen. Regelmatig zagen we mensen fanatiek starten om na een maand of twee alweer af te haken.

In de grote fitnesscentra kregen we niet de kans om iedereen goed te begeleiden. Dit werkt eigenlijk alleen voor de mensen die weten wat ze moeten doen en er plezier in hebben zodat regelmatig blijven sporten. Maar de mensen die het nodig hebben kregen niet de juiste begeleiding. 

Onze boutique gym in Huizum, Leeuwarden

Daarom zijn wij gestart met onze boutique gym. Kleinschalig, persoonlijk en luxe. Gestart in 2017 in het WTC Westcord hotel, in 2022 verhuist naar de Hobbemastraat in Huizum.

Al ruim zes jaar begeleiden we nu mensen met plezier in het sporten en het behalen van hun doelen. 

Wij doen ons uiterste best om iedereen met plezier te laten sporten. Als je ergens plezier in hebt is het namelijk veel makkelijker vol te houden.

Consistency is key als het aankomt op trainen en het bouwen van gezond gedrag. 

Gewoon, gratis uitproberen?

Wij willen dat je bij ons traint omdat je je goed voelt in onze gym en met onze trainers. Dat kun je op geen andere manier beoordelen dan tijdens een GRATIS proefsessie. Vul het formulier in en kom Legends vrijblijvend ervaren.

Happy Legends

Allereerst een ontzettend mooie gym van hele fijne mensen. Waar ik binnen kwam voor de goede sportmassages ben ik ondertussen ook aan het boksen geslagen. Fijne, duidelijke uitleg en er wordt echt de tijd genomen met een heel persoonlijke aanpak.

– Sylke

Prachtige gym! Alles tot in de puntjes verzorgd; van goede sanitaire voorzieningen tot relaxation na de training. Goede individuele begeleiding, diversiteit in groepslessen en een goede sfeer. Wil je in een high-end gym werken aan jezelf dan zit je hier goed.

– Erik

Er is altijd iemand die even bij je incheckt of je hulp kan gebruiken. Ook als je al bekend bent met fitness. Iedereen wordt gemotiveerd om alles eruit te halen, maar dan binnen een fijne en informele omgeving. En niet te vergeten: de lekkerste pistache shakes na het trainen!

– Sofie