Personal training Leeuwarden

Personal training: we horen vaak dat mensen de drempel te hoog vinden óf denken dat het onbetaalbaar is. Het is inderdaad een investering, maar wel eentje voor de rest van je leven. Bij Legends Personal Training Leeuwarden kijken we naar jouw situatie, jouw lichaam en jouw doelen. En dáár passen we de training op aan.

Heb je een stressvolle periode? Dan trappen wij een beetje op de rem. Zit je lekker in je vel? Dan halen we er net wat meer uit! En niet geheel onbelangrijk: bij ons is personal training ook écht persoonlijk.

  • Écht persoonlijke training
  • Ervaren coaches 
  • Luxe én informele gym
  • Laagdrempelig en betaalbaar
  • Resultaat binnen handbereik

Legends Personal Training

Resultaat

Geloof ons: zodra je resultaat begint te zien, kom óók jij met plezier trainen. En daar worden wij dan ook weer blij van. Win-Win, toch? PS: je mag ons altijd een keertje GRATIS uitproberen.

Plezier

Trainen met een personal trainer is veel leuker dan dat jij jezelf die schop onder je kont moet geven. Bij Legends sport je onder het genot van humor en professionele begeleiding. 

Motivatie

We zien dat veel mensen weinig puf hebben om naast alle drukte van werk of het gezin nog te trainen. Wij zijn jouw stok achter de deur, maar passen de training altijd aan op jouw situatie!

Efficiënt

Er bestaan veel theorieën over trainingsmethoden. Onze 'Legends' zijn opgeleid en getraind om jou - gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken - zo efficiënt mogelijk te kunnen coachen en trainen.

Gratis uitproberen?

Als je kiest voor personal training bij Legends Leeuwarden maak je de stap naar een gezonde leefstijl. In een kleinschalige setting helpen wij jou meer uit je leven te halen. 

Jij + personal training?

Je zocht naar een geschikt adres voor personal training in Leeuwarden en kwam bij ons terecht. Lucky you! Vul geheel vrijblijvend het formulier in en kom langs voor een GRATIS personal training sessie op onze informele gym in Huizum, Leeuwarden. 

Gemoedelijke sfeer, mooie locatie met uitstekende faciliteiten en professionele begeleiding waarbij techniek een belangrijke rol speelt.

Groot pluspunt zijn de kleine groepen (max. 6 personen).

Peter Hoving
17 nov. 2019

Ik sport vanaf november 2018 bij Legends Leeuwarden en ben erg tevreden. Ik krijg een goede en deskundige begeleiding van mijn trainer Hart Jan, ook m.b.t. voeding en gewicht. Daarnaast is het ook gewoon nog eens gezellig en een prettige sfeer. Ik kom er graag en voel me fit.

Alfred wijgman
25 nov. 2020

Zeer goede en professionele sportschool met de juiste individuele begeleiding.

A. Douma
1 sept. 2022
>