Daarom kies je voor Legends Personal Training Leeuwarden

Personal training: we horen vaak dat mensen de drempel te hoog vinden óf denken dat het onbetaalbaar is. Het is inderdaad een investering, maar wel eentje voor de rest van je leven. Bij Legends Personal Training Leeuwarden kijken we naar jouw situatie, jouw lichaam en jouw doelen. En dáár passen we de training op aan. 

Heb je een stressvolle periode? Dan trappen wij een beetje op de rem. Zit je lekker in je vel? Dan halen we er net wat meer uit! En niet geheel onbelangrijk: bij ons is personal training ook écht persoonlijk. 

RESULTAAT

Geloof ons: zodra je resultaat begint te zien, kom óók jij met plezier trainen. En daar worden wij dan ook weer blij van. Win-Win, toch? PS: je mag ons altijd een keertje GRATIS uitproberen.

PLEZIER

Trainen met een personal trainer is veel leuker dan dat jij jezelf die schop onder je kont moet geven. Bij Legends sport je onder het genot van humor en professionele begeleiding.

MOTIVATIE

We zien dat veel mensen weinig puf hebben om naast alle drukte van werk of het gezin nog te trainen. Wij zijn jouw stok achter de deur, maar passen de training altijd aan op jouw situatie!

EFFICIËNT

Er zijn veel theorieën over trainingsmethoden. Onze ‘Legends’ zijn opgeleid en getraind om – gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken – zo efficiënt mogelijk te coachen en trainen.

Gewoon, gratis uitproberen?

Als je kiest voor personal training bij Legends Leeuwarden maak je de stap naar een gezonde leefstijl. In een kleinschalige setting helpen wij jou meer uit je leven te halen. 

Je zocht naar een geschikt adres voor personal training in Leeuwarden en kwam bij ons terecht. Lucky you! Vul geheel vrijblijvend het formulier in en kom langs voor een GRATIS personal training sessie op onze informele gym in Huizum, Leeuwarden.

Happy Legends

Allereerst een ontzettend mooie gym van hele fijne mensen. Waar ik binnen kwam voor de goede sportmassages ben ik ondertussen ook aan het boksen geslagen. Fijne, duidelijke uitleg en er wordt echt de tijd genomen met een heel persoonlijke aanpak.

– Sylke

Prachtige gym! Alles tot in de puntjes verzorgd; van goede sanitaire voorzieningen tot relaxation na de training. Goede individuele begeleiding, diversiteit in groepslessen en een goede sfeer. Wil je in een high-end gym werken aan jezelf dan zit je hier goed.

– Erik

Er is altijd iemand die even bij je incheckt of je hulp kan gebruiken. Ook als je al bekend bent met fitness. Iedereen wordt gemotiveerd om alles eruit te halen, maar dan binnen een fijne en informele omgeving. En niet te vergeten: de lekkerste pistache shakes na het trainen!

– Sofie