Onze coaches helpen je aan blijvend resultaat

Bij Legends Leeuwarden willen met je samenwerken. Samen zoeken naar oplossingen die werken voor jou. Het beste advies is namelijk niets waard als je het niet vol kunt houden.

De theorie van afslanken of aankomen is namelijk niet zo moeilijk. Het daadwerkelijk toepassen en volhouden: dát is pas de uitdaging. Wij kijken verder en doen er alles aan om jou te laten slagen.

VERANDERING

Het beste advies is niets waard als je het niet op kunt volgen. Wij vinden samen met jou de oplossingen die jij direct kunt toepassen. Het succes van een leefstijltraject zit in het veranderen van patronen waar je al jaren in zit. Simpel, maar zeker niet makkelijk.

PERSOONLIJK

 We willen met jou samenwerken. Wij als expert op het gebied van leefstijl en jij als expert van jou leven.

Samen komen we tot een goed uitvoerbaar plan. Wij staan voor je klaar! 

TOTAALAANPAK

Een leefstijltraject is meer dan alleen je voedingspatroon. Want wist je dat je slaap en stress invloed hebben op je focus? Die je weer nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Dat je je wilskracht kunt trainen?

Ben jij klaar voor resultaat?

Wij willen dat je bij ons bent omdat je je goed voelt in onze gym en met onze trainers. Dat kun je op geen andere manier beoordelen dan tijdens een GRATIS intake en kennismaking. Vul het formulier in en kom (onze) Legends vrijblijvend ervaren.

Happy Legends

Allereerst een ontzettend mooie gym van hele fijne mensen. Waar ik binnen kwam voor de goede sportmassages ben ik ondertussen ook aan het boksen geslagen. Fijne, duidelijke uitleg en er wordt echt de tijd genomen met een heel persoonlijke aanpak.

– Sylke

Prachtige gym! Alles tot in de puntjes verzorgd; van goede sanitaire voorzieningen tot relaxation na de training. Goede individuele begeleiding, diversiteit in groepslessen en een goede sfeer. Wil je in een high-end gym werken aan jezelf dan zit je hier goed.

– Erik

Er is altijd iemand die even bij je incheckt of je hulp kan gebruiken. Ook als je al bekend bent met fitness. Iedereen wordt gemotiveerd om alles eruit te halen, maar dan binnen een fijne en informele omgeving. En niet te vergeten: de lekkerste pistache shakes na het trainen!

– Sofie