Massage Leeuwarden

Bij Legends zien we massage als onderdeel van een gezonde leefstijl. Met de juiste behandeling voorkom je blessures óf kunnen we deze voor je oplossen. 

Afhankelijk van de klacht, gebruiken wij verschillende technieken en handelingen om dit te verhelpen. Onze masseurs zijn gespecialiseerd in de volgende behandelingen:


Klachten? Word óók snel geholpen
Wanneer jij door je rug bent gegaan, je nek hebt verdraaid of ontzettende (spannings)hoofdpijn hebt, wil je snel geholpen worden. En dat kan! Wij weten hoe vervelend dergelijke klachten zijn en hebben daarom altijd een paar spoedplekjes 'vrij'. Zo kunnen we je vaak binnen 1 a 2 dagen al van je klachten verlossen. 

Als je niet wilt trainen in een basis gym, maar juist de kleinschaligheid, luxe en persoonlijke aandacht nodig hebt, dan ben je hier op het juiste adres. 2 fantastische eigenaren en een zeer gemotiveerd team.

Renske
4 aug. 2022

Met haar kennis als topatleet en fitness trainer kan Gianna fantastisch sport massage/deep tissue massage doen, veel beter dan allerlei fysiotherapeuten waar ik ben geweest met rugpijn. Ook een leuke privé vibe in deze gym.

Ana-Maria
9 sept. 2022

Bij Legends vallen direct de professionaliteit van de trainers en de luxe ambiance je op. Alles is ruim opgezet en altijd netjes. Door de kleine groepen is er altijd voldoende toezicht en begeleiding. Voor mij de nr. 1 gym van Leeuwarden.

Henk ADEMA
23 sept. 2022

Wil jij ook van je klachten af?

We hielpen al zoveel Leeuwarders van hun klachten af door onze massages. Samen kijken we altijd eerst welke massage jij nodig hebt. We doen ons best om deze zo snel mogelijk in te plannen.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan gerust per mail of telefonisch contact met ons op. Of vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

>