Massage als onderdeel van een gezonde leefstijl

Bij Legends zien we massage behandelingen als onderdeel van een gezonde leefstijl. Met de juiste behandeling voorkom je blessures óf kunnen we deze voor je oplossen.

Al onze therapievormen hieronder kunnen in 1 behandeling worden gebruikt. Na onderzoek kijken we welke technieken we op het moment gaan gebruiken om het lichaam zo snel mogelijk van klachten te ontdoen. Samen kijken we altijd eerst welke massage jij nodig hebt. We doen ons best om deze zo snel mogelijk in te plannen. 

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in:

Sport Massage
Cupping
Triggerpoint
Sport chiro therapie
Myo Fascial Release
IASTM
Hoofdpijn massage
Deep tissue
Cellulitus behandeling

Spoed? Word óók snel geholpen.

Wanneer jij door je rug bent gegaan, je nek hebt verdraaid of ontzettende (spannings)hoofdpijn hebt, wil je snel geholpen worden. En dat kan!

Wij weten hoe vervelend dergelijke klachten zijn en hebben daarom altijd een paar spoedplekjes ‘vrij’. Zo kunnen we je vaak binnen 1 a 2 dagen al van je klachten verlossen.

Voor spoed kun jij je op de wachtlijst zetten onder spoed behandeling met je klacht in opmerkingen, of mailen naar info@legendsleeuwarden.nl

Happy Legends

De behandeling was zoals altijd weer top! Drie mechanische problemen verholpen en de spanning in mijn facia en spieren weer terug gebracht na hoe het hoort te wezen.

De doorbloeding stroomt weer rijkelijk 🙂 Thanks Gianna!

– Peter

Heel fijn dat er tijd wordt genomen voor de klanten! Ik had gekozen voor een uur, dat perfect was voor het behandelen van mijn klachten. Ik kon zelfs sneller terecht, dan bij mijn eigen fysio waar ik vervolgens ook maar 15 min. behandeling zou krijgen en volgende week weer terug zou moeten komen.

– Marlon

Eerlijk is eerlijk: soms is het even doorbijten bij bepaalde handelingen maar ze doet wat nodig is om de boel weer te fixen. Ik heb ook niet echt het makkelijkste lichaam om te bewerken, maar toch lukt haar het elke keer weer, die harde werker. Gianna je bent en topper!

– Ellen