__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"eb2ec":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"eb2ec":{"val":"var(--tcb-skin-color-4)","hsl":{"h":206,"s":0.2727,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"eb2ec":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Gratis proefsessie

MASSAGE

"Your Body will be around a lot longer than that expensive handbag."

- Invest in Yourself.


Sport Massage

In een Sportmassage kan er gekeken worden naar verschillende medische klachten. Waaronder schouder, rug en knieklachten. Er kan op verschillende manieren behandeld worden zodat de klacht zo snel mogelijk wordt opgelost. Hierbij komt wordt er vaak gebruik gemaakt van verschillende handelingen zoals deep tissue, triggerpoint en cuppingtherapie. Ook kan de sportmasseur een keuze maken om een KT taping aan te leggen.

Cupping Massage

Cupping is een vrij nieuw concept (In Nederland) dat eigenlijk al heel oud is. Vroeger werd deze methode in het oosten gebruikt om bijvoorbeeld gif van slangen of ziektes uit het lichaam te verwijderen. Men merkte snel dat deze methode een zeer goede uitwerking had op het lichaam om ook andere gifstoffen en afvalstoffen te verwijderen. Dit doordat de cups de doorbloeding omhoog trekken en zo de doorbloeding beter te laten lopen.
In Legends gebruiken wij de glijdende cupjes maar ook de cups die je vastzet op het lichaam. Dit zonder de huid te beschadigen (wat ze in het oosten wel doen) Dus er komt geen bloed van pas.
Voordeel van Cuppen is dat de afvalstoffen meteen uit de knoop getrokken worden zodat het herstel vrijwel meteen begint. Waar je bij een fysio 5 behandelingen nodig hebt voor 1 knoop ben je met cuppen vaak na 1 a 2 behandelingen verlost.

Cupping wordt altijd samen in combinatie gegeven met een sport/ deep tissue massage.

Deep Tissue / Triggerpoint Massage

Een spier bestaat uit heel veel spierbundeltjes. Wanneer er een bundeltje overspannen raakt, wordt deze niet meer goed doorbloed en komen er afvalstoffen in vast te zitten waardoor het bundeltje niet meer werkt. De naast gelegen bundeltjes moeten dan harder werken en raken ook "overspannen" meer afvalstoffen hopen zich op en er ontstaat een knoop./

Met een deeptissue massage proberen we de knopen uit het lichaam te masseren. Vaak doen we dit in combinatie van een Triggerpoint drukpunt. Wanneer de clienten hun pijn beschrijven weten wij bijna meteen altijd waar de triggerpoint zit. Vaak is dit niet op de plek waar de klant verwacht.
Wist je dat je hoofdpijn vaak wegkomt uit je nekspier???

Hoofdpijn Massage

Hoofdpijn is een van de meest voorkomende klachten die we behandelen. Soms beschrijven mensen hun klachten als migraine. Maar meestal blijkt de migraine dan een spanningshoofdpijn te wezen. Dat is altijd goed nieuws, want een migraine is voor ons niet te behandelen. 
Na veel werk zitten vaak de rug, borst, hals en nek spieren helemaal vast. Gelukkig is daar een behandeling voor! Hoe langer je wacht hoe langer de hoofdpijn blijft aan houden en erger worden. Aarzel dan niet om een afspraak te maken. 
Hoofdpijn massages staan bij mij als een spoed massage, want je moet er natuurlijk snel vanaf. Dit betekend dat ik dan altijd binnen 2 dagen in probeer te plannen.

Massage

Wij zien massage als onderdeel van een gezonde leefstijl. Met de juiste behandeling kun je blessures voorkomen of oplossen.
Afhankelijk van de klacht gebruiken wij verschillende technieken en handelingen om dit te verhelpen.

Onze masseur is gespecialiseerd in de volgende behandelingen:
- Sportmassage
- Triggerpoint 
- Cupping (Transformational & Myofascial)
- Anti Cellulites Cupping
- Hotstone massage
- Deeptissue massage
- Bamboo massage
- Medisch hoofdpijn massage

WIST JE DAT?!
Wanneer jij door je rug heen gegaan, je nek verdraaid of ontzettende (spannings)hoofdpijn hebt je heel snel geholpen kunt worden??
Wij hebben (meestal) altijd spoedplekken voorhand, en proberen je binnen 1 dag te helpen!Wil jij van je klachten af?

Vul het formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

>