Triggerpoint massage

Een spier bestaat uit heel veel spierbundeltjes. -Wanneer er een bundeltje overspannen raakt, wordt deze niet meer goed doorbloed en komen er afvalstoffen in vast te zitten. Hierdoor werkt het bundeltje niet meer.

De naastgelegen bundeltjes moeten dan harder werken en raken ook "overspannen". Meer afvalstoffen hopen zich op en er ontstaat een knoop. Wanneer onze cliënten hun pijn beschrijven, weten wij bijna meteen altijd waar de triggerpoint zit. Vaak is dit niet op de plek waar de klant verwacht.

  • Maatwerk behandelingen
  • Altijd snel geholpen
  • Ervaren sportmasseurs
  • Laagdrempelig 
  • Gunstig gelegen in Leeuwarden

Een greep uit onze massages:

Deep tissue

Met een deeptissue massage proberen we de knopen uit het lichaam te masseren.

Hotstone

Hotstone geeft een diep ontspannend effect op het zenuwstelsel.

Hoofdpijn

Hoofdpijn massages plannen we altijd z.s.m. in, want je moet er natuurlijk snel vanaf. 

Bamboo

Tijdens de bamboo massage met houten of bamboe stokken wordt er gemasseerd met een heerlijke olie. 

Alle soorten massage

Ben je op zoek naar een ander soort massage? Bekijk dan de pagina met alle massage mogelijkheden of neem telefonisch, per mail of via het contactformulier contact met ons op.

Ook van je klachten af?

Neem dan snel contact met ons op, zodat we je gauw uit je lijden kunnen verlossen.

Contactformulier

Heb je een vraag over onze massages of wil je een afspraak plannen? Vul dan gerust het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Gemoedelijke sfeer, mooie locatie met uitstekende faciliteiten en professionele begeleiding waarbij techniek een belangrijke rol speelt.

Groot pluspunt zijn de kleine groepen (max. 6 personen).

Peter Hoving
17 nov. 2019

Ik sport vanaf november 2018 bij Legends Leeuwarden en ben erg tevreden. Ik krijg een goede en deskundige begeleiding van mijn trainer Hart Jan, ook m.b.t. voeding en gewicht. Daarnaast is het ook gewoon nog eens gezellig en een prettige sfeer. Ik kom er graag en voel me fit.

Alfred wijgman
25 nov. 2020

Met haar kennis als topatleet en fitness trainer kan Gianna fantastisch sport massage/deep tissue massage doen, veel beter dan allerlei fysiotherapeuten waar ik ben geweest met rugpijn. Ook een leuke privé vibe in deze gym.

Ana-Maria Elena
13 sept. 2022
>