Hoofdpijnmassage Leeuwarden

Hoofdpijn is een van de meest voorkomende klachten die we behandelen. Soms beschrijven mensen hun klachten als migraine. Meestal blijkt de migraine echter een spanningshoofdpijn te zijn. Dat is altijd goed nieuws, want een migraine is voor ons niet te behandelen. 

Na veel werk zitten vaak de rug, borst, hals en nek spieren helemaal vast. Gelukkig is daar een behandeling voor! Hoe langer je wacht, hoe langer de hoofdpijn vaak blijft aanhouden en erger zal worden. Aarzel daarom niet om een afspraak te maken. 
Hoofdpijnmassages zien wij als een spoedmassage: jij wilt natuurlijk snel van je klachten af. Dit betekent dat we altijd proberen om je binnen twee dagen in te plannen.

  • Maatwerk behandelingen
  • Altijd snel geholpen
  • Ervaren sportmasseurs
  • Laagdrempelig 
  • Gunstig gelegen in Leeuwarden

Een greep uit onze massages:

Deep tissue

Met een deeptissue massage proberen we de knopen uit het lichaam te masseren.

Hotstone

Hotstone geeft een diep ontspannend effect op het zenuwstelsel.

Triggerpoint

Wanneer de clienten hun pijn beschrijven weten wij bijna meteen altijd waar de triggerpoint zit. 

Bamboo

Tijdens de bamboo massage met houten of bamboe stokken wordt er gemasseerd met een heerlijke olie. 

Alle soorten massage

Ben je op zoek naar een ander soort massage? Bekijk dan de pagina met alle massage mogelijkheden of neem telefonisch, per mail of via het contactformulier contact met ons op.

Ook van je klachten af?

Neem dan snel contact met ons op, zodat we je gauw uit je lijden kunnen verlossen.

Contactformulier

Heb je een vraag over onze massages of wil je een afspraak plannen? Vul dan gerust het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Gemoedelijke sfeer, mooie locatie met uitstekende faciliteiten en professionele begeleiding waarbij techniek een belangrijke rol speelt.

Groot pluspunt zijn de kleine groepen (max. 6 personen).

Peter Hoving
17 nov. 2019

Ik sport vanaf november 2018 bij Legends Leeuwarden en ben erg tevreden. Ik krijg een goede en deskundige begeleiding van mijn trainer Hart Jan, ook m.b.t. voeding en gewicht. Daarnaast is het ook gewoon nog eens gezellig en een prettige sfeer. Ik kom er graag en voel me fit.

Alfred wijgman
25 nov. 2020

Met haar kennis als topatleet en fitness trainer kan Gianna fantastisch sport massage/deep tissue massage doen, veel beter dan allerlei fysiotherapeuten waar ik ben geweest met rugpijn. Ook een leuke privé vibe in deze gym.

Ana-Maria Elena
13 sept. 2022
>