Cupping Leeuwarden

  • Maatwerk behandelingen
  • Altijd snel geholpen
  • Ervaren sportmasseurs
  • Laagdrempelig 
  • Gunstig gelegen in Leeuwarden

Cupping is een methode die vroeger in het oosten werd gebruikt om bijvoorbeeld gif van slangen of ziektes uit het lichaam te verwijderen. Men merkte snel dat deze methode een zeer goede uitwerking had op het lichaam om ook andere gifstoffen en afvalstoffen te verwijderen.

Dit doordat de cups de doorbloeding omhoog trekken en zo de doorbloeding beter te laten lopen. In Legends gebruiken wij de glijdende cupjes én de cups die je vastzet op het lichaam. Dit zonder de huid te beschadigen.

Een groot voordeel van cuppen is dat de afvalstoffen meteen uit de knoop getrokken worden zodat het herstel vrijwel direct begint. Waar je bij een fysio 5 behandelingen nodig hebt voor 1 knoop, ben je met cuppen vaak na 1 a 2 behandelingen al verlost.

Cupping wordt altijd samen in combinatie gegeven met een sportmassage of deep tissue massage.

Een greep uit onze massages:

Deep tissue

Met een deeptissue massage proberen we de knopen uit het lichaam te masseren. 

Hotstone

Hotstone geeft een diep ontspannend effect op het zenuwstelsel.

Hoofdpijn

Hoofdpijn massages plannen we altijd z.s.m. in, want je moet er natuurlijk snel vanaf. 

Bamboo

Tijdens de bamboo massage met houten of bamboe stokken wordt er gemasseerd met een heerlijke olie. 

Alle soorten massage

Ben je op zoek naar een ander soort massage? Bekijk dan de pagina met alle massage mogelijkheden of neem telefonisch, per mail of via het contactformulier contact met ons op.

Ook van je klachten af?

Neem dan snel contact met ons op, zodat we je gauw uit je lijden kunnen verlossen.

Contactformulier

Heb je een vraag over onze massages of wil je een afspraak plannen? Vul dan gerust het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Gemoedelijke sfeer, mooie locatie met uitstekende faciliteiten en professionele begeleiding waarbij techniek een belangrijke rol speelt.

Groot pluspunt zijn de kleine groepen (max. 6 personen).

Peter Hoving
17 nov. 2019

Ik sport vanaf november 2018 bij Legends Leeuwarden en ben erg tevreden. Ik krijg een goede en deskundige begeleiding van mijn trainer Hart Jan, ook m.b.t. voeding en gewicht. Daarnaast is het ook gewoon nog eens gezellig en een prettige sfeer. Ik kom er graag en voel me fit.

Alfred wijgman
25 nov. 2020

Met haar kennis als topatleet en fitness trainer kan Gianna fantastisch sport massage/deep tissue massage doen, veel beter dan allerlei fysiotherapeuten waar ik ben geweest met rugpijn. Ook een leuke privé vibe in deze gym.

Ana-Maria Elena
13 sept. 2022
>